ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканець Дніпра продавав психотропи в іграшках та побутовій техніці

Олег Дерев'янко

|

У Дніпрі місцевий житель розсилав поштою наркотики та психотропні речовини. Перед відправленням чоловік ховав їх в іграшки та негабаритну побутову техніку. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі Генпрокурора.

За даними слідства, підозрюваний організував збут наркотичних засобів на території України. «Клієнтів» підшукував через Телеграм-канали та інтернет-форуми. Наркотики і особливо небезпечні психотропні речовини розсилав поштою. Перед відправленням чоловік ховав їх в іграшки та негабаритну побутову техніку.

Така «діяльність» приносила йому щонайменше 500 тис. грн на місяць.

Для конспірації фігурант використовував вигадані анкетні дані та «одноразові» номери телефонів, постійно змінював одяг і ходив в темних окулярах та головних уборах.

Під час обшуків за місцем проживання та в автомобілі зловмисника, вилучено кілька кілограм особливо небезпечного психотропу. Цей наркотик зʼявився у 2017 році та ідентифікований Управлінням боротьби з наркотиками США як найпоширеніший серед синтетичних канабіноїдів.

Затриманому повідомлено про підозру у незаконному виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту та збуті наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів (ч. 2, ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 311 КК України). Йому загрожує до восьми років тюрми.

Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *