ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській багатоповерхівці ліфт затис жінку

Андрій Котенський

|

У Львові на вулиці Володимира Великого 74-річній жінці затисло ноги дверима ліфту. Постраждалу довелося госпіталізувати до лікарні. Про це Льівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Як повідомили у Франківській районній адміністрації, сьогодні, приблизно о 15:30 у будинку на вул. Володимира Великого, 61, літній жінці, дверима ліфта затиснуло ноги. 74-річну бабусю госпіталізовали до лікарні. На місці працювала комісія для встановлення причин збою в роботі ліфта.

«Будинок на вул. Володимира Великого, 61 – це 9-поверхівка, яка не є на обслуговуванні в міської управляючої компанії, а є будинком ЖБК. Цей ліфт обслуговує ФОП Богонос. Чому жінці затисло ноги, наразі з’ясовує комісія. Попередній огляд показав, що всі деталі ліфта справні. Відтак, що стало причиною події, поки невідомо», – йдеться у повідомленні Франківської районної адміністрації.

Також стало відомо, що постраждалу госпіталізували до лікарні св. Луки – там їй надають всю необхідну медичну допомогу. Загрози життю немає, але стан постраждалої важкий.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *