ОСТАННІ НОВИНИ

Атака на Чернігів: вже 14 загиблих і більше 60 поранених

Наталя Дуляба

|

Кількість загиблих внаслідок ракетного удару Росії по Чернігову зросла до 14 осіб, ще більше 60 дістали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.

Відомо, що серед 14 загиблих є поліцейська. 25-річна лейтенантка Аліна Миколаєць отримала уламкове поранення, несумісне з життям.

Вона служила інспекторкою відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління. У момент атаки жінка не виконувала службових обов’язків, а була на лікарняному.

Також понад 60 людей отримали поранення, серед постраждалих є діти. Відомо щонайменше про шістьох зниклих безвісти, тож рятувально-пошукова операція триває.

Як додав голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус, поранення дістали, зокрема троє дітей, працівники вишу та медустанови.

У місті пошкоджені об’єкти соціальної інфраструктури, навчальний заклад, лікарню, 16 житлових багатоповерхівок.

Нагадаємо, зранку 17 квітня російські окупанти завдали трьох ракетних ударів по центральній частині Чернігова. Кількість загиблих і поранених щоразу збільшується.

За даними правоохоронців, близько 09:00 ранку війська РФ випустили по Чернігову три крилаті ракети «Іскандер-К».

На місці продовжують працювати рятувальники, психологи, правоохоронці та інші служби.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *