ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські лікарі виходили передчасно народжених близнят

Маркіян Рой

|

У Львові медики успішно виходили передчасно народжених близнят, що народилися на 31 тижні вагітності з вагою 950 г і 1180 г. Одна з дівчаток була у дуже важкому стані, але лікарям вдалося її врятувати. Про це Львівському порталу повідомили в обласній дитячій лікарні «Охматдит».

Близнята-дівчата Устина і Тереза народилися в одному із пологових Львова на 31 тижні вагітності мами. Вага Терези при народженні – 950 грам, а в Устини – 1180 грам.

«Обидві дівчинки мали анемію недоношених. Однак, Тереза поступила до нашого шпиталю у значно складнішому стані. Із абсцесом черевної порожнини, бактеріальним сепсисом (патологічний процес дисфункції органів), некротичним ентереколітом з перфорацією та вродженою пневмонією (гостре інфекційно запальне захворювання відділів легень)», – повідомили у лікарні.

За словами завідувачки відділення анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених Центру дитячої медицини Галини Заремби, це був дуже складний випадок, дитина була на межі життя і смерті.

Зрештою вага Терези при виписці – 2100 грам, а в Устини – 3280 грам.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Охматдит

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *