ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні затримали львів’янина, котрий розтрощив вітрину аптеки на Пасічній

Вероніка Рой

|

Вчора, 22 січня, у Львові патрульні затримали 47-річного чоловіка, котрий спершу увірвався в аптеку та почав погрожувати праціниці фізичною розправою, а потім розбив вітрину закладу. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції у Львівській області.

 

Як йдеться у повідомленні, до патрульних виклик про конфлікт в аптеці на вулиці Пасічній надійшов о 20 год. Прибувши на місце події, поліцейські побачили розкидані крісла, розбите скло вітрини та монітор касового апарату.

«На зустріч вийшла 22-річна працівниця аптеки, яка розповіла, що невідомий їй чоловік, зайшовши в аптеку, почав себе неадекватно поводити, непристойно висловлюватися до неї, погрожувати фізичною розправою. Він намагався потрапити до неї за прилавок, а коли зрозумів, що двері замкнені, взяв в руки крісло і кинув його у скляну вітрину. В той час фармацевт забігла в інше приміщення, зачинилась з середини та викликала поліцію. Невідомий почувши це, вибіг з аптеки», –зазначили у патрульній поліції.

Під час перевірки прилеглих територій, патрульні помітили схожого за описом громадянина, який, вгледівши поліцейських, одразу спробував втекти. Його затримали. На місце події викликали слідчих. Згодом чоловіка опізнала заявниця.

Після проведених процесуальних дій на місці події його доставили у Сихівський відділок поліції. Причину своєї поведінки 47-річний львів’янин відмовився називати.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *