ОСТАННІ НОВИНИ

На встановлення двох зупинок на Дорошенка витратили півмільйона гривень

Олена Карп'юк

|

Сьогодні, 10 липня, на вул. Дорошенка, зокрема від просп. Свободи до вул. Банкової, тривають роботи з перенесення й облаштування двох трамвайних зупинок. Обмежень у русі транспорту наразі немає. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

«На виконання рішення комісії з безпеки руху, на замовлення Галицької районної адміністрації був розроблений проект, який передбачає облаштування двох комфортних зупинок громадського транспорту на вул. Дорошенка, одна навпроти одної. Для зручності посадки пасажирів платформи зупинок будуть трохи підняті. Проект пройшов експертизу. На цей рік на реалізацію проекту передбачені кошти – 500 тисяч гривень. Через систему електронних закупівель Prozorro були організовані торги. Визначено переможця – ШРП Галицького району.

Зараз роботи зосереджені на облаштуванні трамвайної зупинки по лівому боці вул. Дорошенка (якщо їхати від центру). Тут зупинка також буде піднятою. Залишається облатувати павільйони на обох зупинках», – розповів начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Ігор Савка.

Як повідомляв Львівський портал, незабаром частину вул. Дорошенка у Львові закриють для автомобілів: від пр. Шевченка до вул. Банківської облаштують пішохідну зону. Відтак проїзд громадського транспорту на цій ділянці не зміниться, проте приватний транспорт тут їздити більше не буде. Із детальною схемою проїзду можна ознайомитися тут.

Через таку реорганізацію руху у центрі міста львів’яни навіть створили петицію до Львівської міськради з вимогою не закривати вул. Дорошенка для приватних автомобілів.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *