ОСТАННІ НОВИНИ

Як львівські рятувальники хлопчика з хвіртки вивільняли

Олександр Косик

|

Рятувальники Львова надали допомогу хлопчику, яких запхав палець в петлю для колодки і не зміг витягнути. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС України у Львівській області.

 

Вчора, 6 липня, о 17:44 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що у Львові на вулиці О. Степанівни, 44 на 2-му поверсі загального балкону житлового будинку, хлопець, 2008 року народження запхав палець в петлю для кріплення колодки у хвіртці та не може самостійно його витягнути.

На місце події направили рятувальників 2 ДПРЧ м. Львів та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області. Рятувальники за допомогою болгарки зрізали петлю з хвіртки, та передали хлопця медикам для надання подальшої допомоги.

10-річного Данила забрали до медичного закладу, де лікарі вжили ряд превентивних заходів по знезараженню руки, та намагалися зняти петлю із пальця.

Зробивши усе можливе, медики прийняли рішення знову звернутися до рятувальників, адже петлю не вдалося зняти.

На кареті швидкої хлопця завезли до загону технічної служби ДСНС Львівщини, де рятувальники за допомогою пилки по металу розрізали металеву петлю та вивільнили хлопчика. Зазначимо, що під час розрізання фахівці ДСНС поливали руку хлопчика водою, аби охолодити гарячу металеву петлю та запобігти опікам.

Данилко упродовж всієї рятувальної операції поводив себе відважно й пообіцяв більше не наражати власне життя на ризик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *