ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині горіло два помешкання: одна людина загинула, троє постраждало

|

Учора, 2 серпня, у Львівській області спалахнули пожежі у житловому будинку та квартирі. В результаті цього загинув власник будинку, під час іншої пожежі – чадним газом отруїлося троє людей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Так, 2 серпня о 06:20 год. у с. Сновичі Золочівського району виникла пожежа в цегляному житловому будинку розміром 6×10 м, критому шифером. Під час гасіння пожежі виявлено труп 50-річного власника будинку. Вогнем знищено матрац, ліжко та підлогу на площі 2 м2. Пожежу ліквідовано о 07:10 год. силами одного пожежного підрозділу ГУ ДСНС України у Львівській області. Причини пожежі встановлюються.

Окрім цього, о 18:51 год. у м. Самбір виникла пожежа в цегляному одноповерховому житловому 3-х квартирному будинку розміром 10х12 м, критому бляхою. У квартирах №1,2 житлового будинку ніхто не проживає, в квартирі №3 проживали 7 осіб, у тому числі 3-є дітей (дитина 2001 року народження та дві дитини 2008 року народження).

Внаслідок пожежі загиблих немає, постраждало три особи:

– 1940 року народження (інвалід), мешканка квартири №3, у стані середньої важкості з ознаками отруєння продуктами горіння госпіталізована до Самбірської ЦРЛ;

– 1962 року народження (інвалід), мешканець квартири №3, у стані середньої важкості з ознаками отруєння продуктами горіння госпіталізований до Самбірської ЦРЛ;

– 1972 року народження, стороння особа, яка надавала допомогу у рятуванні потерпілих, з травмою голови госпіталізований до Самбірської ЦРЛ.

Під час пожежі вогонь перекинувся на дах сусіднього 2-х поверхового цегляного будинку розміром 10х20 м, критого шифером (вул. Замкова, 5). Частина будинку перебуває у комунальній власності (в будинку розташовані 4 квартири, кількість мешканців встановлюється), другу частину будинку займають нежитлові приміщення.

Вогнем знищено покриття та перекриття на площі 174 м2  в будинку №3 та покрівля на площі 200 м2  в будинку №5.

Пожежа ліквідована о 22:04 год. силами 9 пожежно-рятувальних підрозділів ГУ ДСНС України у Львівській області (у складі 33 осіб та 9 од. техніки).

Мешканців з будинку №3 розселено у родичів, для їх тимчасово проживання запропоновано кімнати в гуртожитку Самбірського технікуму економіки та інформатики. Причини пожежі встановлюються.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *