ОСТАННІ НОВИНИ

У Самборі 17-річний юнак розбив п’ять банкоматів

|

В Самборі 17-річний хлопець пошкодив п’ять банкоматів. Зараз правоохоронці проводять перевірку щодо причетності неповнолітнього до скоєння інших аналогічних злочинів. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

В Самбірський відділ поліції 9 травня звернувся за допомогою економіст однієї із банківських установ. Він повідомив, що невідома особа пошкодила їх банкомат, вирізавши отвір біля монітору. Кошти, які знаходилися в ньому, зловмисник викрасти не зміг.

«Було встановлено, що до скоєння правопорушення причетний 17-річний житель Старосамбірського району. Загалом на рахунку юнака щонайменше п’ять випадків пошкодження банкоматів, які належать різним фінансовим установам. В жодному із них кошти викрадені не були через причини, незалежні від зловмисника», – повідомив начальник Самбірського відділу поліції полковник поліції Олег Сушко.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна), а також ст.15 (замах на злочин) та ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Останньою із статей передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
Триває досудове розслідування та перевірка зловмисника щодо його причетності до скоєння інших аналогічних злочинів.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *