ОСТАННІ НОВИНИ

Минулої доби у зоні АТО поранили одного українського військового

|

За минулу добу внаслідок бойових дій  загиблих у лавах українських військ немає, один військовослужбовець дістав поранення поблизу Авдіївки. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

Луганський напрямок

Учора тут відбулося 8 обстрілів противником українських позицій. Ворог відкривав вогонь виключно з легкого озброєння, переважно – зі стрілецької зброї. Місця бойової активності окупанта – традиційні, а саме: околиці Попасної, позиції на північ від Первомайська, район бахмутської траси, а також Станиця Луганська. На найбільш зухвалі провокації з боку бойовиків наші військові відкривали вогонь у відповідь.

Донецький напрямок

Бойові дії вчора велися виключно поблизу Авдіївки. Обстріли тривалістю у одну годину кожний відбулися вранці, перед заходом сонця та після 23-ї години. При цьому противник застосовував гранатомети різних систем та крупнокаліберні кулемети. Під час вранішнього та нічного ворожого обстрілу сили АТО відкривали вогонь у відповідь.

Маріупольський напрямок

Найгарячіше було у Мар’їнському районі. Ще до світанку бойовики провели 2 мінометних обстріли українських рубежів оборони у Красногорівці, випустивши щоразу до 10 мін.

Ще один, цього разу менш інтенсивний, ворожий обстріл відбувся вже  тільки після обіду. При цьому ворог випустив 3 міни. У самій Мар’їнці бандформування відкривали вогонь після 22-ї години впродовж 30 хвилин, ведучи прицільний вогонь з гранатометів та стрілецької зброї.

Ще по одному випадку порушення тиші зі сторони противника було зафіксовано у Волноваському районі: а саме у Миколаївці та у Водяному – до світанку та на заході сонця, відповідно.

На усі 6 вчорашніх ворожих обстрілів на Маріупольському напрямку сили АТО відкривали вогонь у відповідь з незабороненого мінськими домовленостями легкого озброєння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *