ОСТАННІ НОВИНИ

Доба у зоні АТО: ворог поранив одного українського військового

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, один військовослужбовець дістав поранення внаслідок підриву на вибуховому пристрої. Інцидент стався у Попаснянському районі на Луганському напрямку. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

Луганський напрямок

Як і раніше, тут обстановка залишається найнеспокійнішою. Одразу після опівночі біля Катеринівки відбулося серйозне бойове зіткнення між українськими військами та окупантами. Бій тривав одну годину; окрім легкого озброєння, наші військові увели в дію бронетехніку. Все закінчилося вдало: з нашого боку – без втрат. Пізніше (до світанку, вранці, вдень та ввечері) ворог продовжив обстріли у Попаснянському районі. При цьому бойовики неодноразово застосовували міномети та БМП.

Окрім цього ворог здійснив 2 обстріли у Новотошківському, по одному – у Станиці Луганській та Кримському.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку сталося 24 ворожих обстрілів, зокрема 3 – з важкого озброєння, та бойове зіткнення.

Донецький напрямок

Бойові дії почалося ввечері – близько 18 години. Противник відкривав вогонь у Луганському, Кам’янці, позиції «Шахта Бутовка» та Пісках. Саме крайній обстріл був найпотужнішим; окупанти застосовували міномети, при цьому було випущено близько 20 мін. Українські війська вели вогонь у відповідь.

Маріупольський напрямок

Ще до світанку, а також ввечері противник здійснив по одному обстрілу в Красногорівці. В обох випадках окупанти застосовували важке озброєння: міномет і танк.

Також у світлу пору доби ворог порушив режим тиші у Широкиному; стріляв ворожий снайпер. На інших ділянках фронту вчора було спокійно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *