ОСТАННІ НОВИНИ

Щоб возити львівське сміття до Миколаєва не вистачило одного депутатського «за»

|

Сьогодні, 19 червня, депутати Миколаївської міської ради на Львівщині розглядали питання щодо залучення інвестора для рекультивації місцевого полігону та дозволу захоронення  там львівського сміття. Про це повідомляє міський депутат Микола Галущак.

Так, мова йде про захоронення 50 тонн на добу львівського сміття у рамках “сміттєвого” меморандуму.

«Знову за спиною громади Миколаєва і всупереч рішенням громадським слухань голосують питання про львівське сміття. Проекти рішення роздали за 5 хв. до сесії», – повідомив М. Галущак.

«Рішення не прийнято: 13 – “за”, а треба було – 14. Сесію скликають у середу на 10.00 у міській раді. Очевидно, будуть просувати це саме», – повідомив результати засідання депутат.

Своєю чергою міський голова Миколаєва Андрій  Щебель зазначив Львівському порталу, що забракло під час винесення рішення голосів однієї із фракцій.

“Самопоміч” не дала жодного голосу”, – -уточнив він.

На питання “Чи буде це рішення повторно виноситись на розгляд сесії?”, міський олова Миколаєві відповів, що наразі не знає.

Як відомо, возити сміття на миколаївський полігон ТПВ планувала фірма «Ектотех», засновником якої є підприємство «Грінера», що належить екс-раднику міського голови Львова Андрія Садового.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *