ОСТАННІ НОВИНИ

Вибухівки у літаку рейсу «Львів-Стамбул» не знайшли

|

Вибухівки у літаку рейсу Львів-Стамбу не знайшли. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівського аеропорту.

Сьогодні, 02 червня, о 13 год. 15 хв., під час посадки в літак пасажирів рейсу №UJX 270 Львів-Стамбул авіакомпанії «Atlas Global», один із пасажирів повідомив, що у багажі знаходиться вибуховий пристрій.

Отримавши дану інформацію працівники аеропорту діяли у відповідності до положень інструкції та здійснили оповіщення відповідних служб. На місце події прибули фахівці профільних служб, оперативні та рятувальні служби аеропорту, групи вибухотехніків, медичні працівники тощо.  Рейс був затриманий.

Для перевірки інформації та гарантування безпеки пасажирів правоохоронці провели перевірку салону літака, огляд багажного відділення, повторний огляд багажу та ручної поклажі. Пасажири рейсу повторно пройшли контроль на авіаційну безпеку. Жодних вибухонебезпечних пристроїв не виявлено, а повідомлення про наявність вибухового пристрою у багажі було спростовано самим пасажиром та виявилося неправдивим. Дану особу затримано, здійснюються слідчо-оперативні дії.

Керівництво ДП «МА «Львів» ім. Данила Галицького» висловлює подякую за оперативне реагування та взаємну співпрацю з метою швидкої відправки рейсу представникам авіакомпанії «Atlas Global», працівникам відділу прикордонної служби «Львів-аеропорт»,  митного поста «Львів-аеропорт» Львівської митниці ДФСУ, Вибухотехнічного управління національної поліції у Львівській області, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, лінійного відділення поліції в аеропорту «Львів», СБУ у Львівській області, Головного управління Національної поліції у Львівській області, аварійної газової служби, швидкої медичної допомоги.

Вищезазначений рейс, який за розкладом повинен був відправитись о 13:25, вилетів зі Львова о 15:08 з 76 пасажирами на борту. Пасажирів, які мають подальші стиковки з вильотом зі Стамбула, буде перенаправлено наступними рейсами.

Незважаючи на вищезазначений прикрий інцидент, Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького працює у штатному режимі, відправлення рейсів здійснюються згідно з розкладом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *