ОСТАННІ НОВИНИ

Збірна України програла Хорватії у відборі на ЧС-2018

|

У Загребі завершився відбірковий матч Чемпіонату світу-2018 з футболу, в якому збірна України програла команді Хорватії з рахунком 0:1. Про це повідомляє УНІАН.

Переможний гол у матчі на 38-й хвилині забив Нікола Калініч. Екс-гравець «Дніпра», а нині футболіст італійської «Фіорентини» отримав м’яч на лінії штрафного майданчику, розвернувся і вдарив у кут воріт Андрія П’ятова – стрибок воротаря виявився невдалим, м’яч влетів у ворота.

Хорвати мали помітну перевагу в першому таймі. Команда неодноразово небезпечно атакувала, одного разу м’яч влучив у штангу українських воріт. Багато і грубо помилялися гравці збірної України Бутко і Кучер.

Після перерви українці спробували перехопити ініціативу. Наша команда провела кілька небезпечних атак. А найвигідніший момент на 79-й хвилині гри не використав Андрій Ярмоленко, який із забійної позиції пробив набагато вище воріт, добиваючи м’яч після розіграшу стандарту.

Таким чином, збірна України програла матч і тепер відстає від лідера відбіркового турніру в Групі I збірної Хорватії на 5 очок.

Фото:UA-Football, Еспресо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *