ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщину відвідав начальник Генерального штабу ЗС Канади

|

На Львівщині з робочим візитом перебуває начальник Генерального штабу ЗС Канади. Зустрічав генерал-полковника Джонатана Ванса в Міжнародному аеропорту «Львів» начальник Львівського гарнізону – керівник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук. Про це Львівському порталу повідомили у медіа-групі Національної академії СВ.

456

По прибутті численної іноземної військової делегації до Львова сторони обговорили перебіг підготовки підрозділів ЗС України за участі іноземних інструкторів в рамках «Об’єднаної багатонаціональної групи з підготовки — Україна» (JMTG-U), що триває на Міжнародному центрі миротворчості та безпеки (МЦМБ), а також перспективи подальшого співробітництва нашої держави та Канади у військовій сфері.

455

Згодом іноземна військова делегація на чолі з генерал-полковником Джонатаном Вансом вирушила до МЦМБ. Там вони зустрінуться із військовослужбовцями-інструкторами ЗС Канади, які зараз залучені до підготовки українських воїнів.

Візит на Львівщину, зокрема до Міжнародного центру миротворчості та безпеки, став обов’язковим елементом масштабної робочої поїздки генерал-полковника Джонатана Ванса до місць виконання різноманітних завдань підрозділами ЗС Канади по всьому світу. Так, зокрема, він вже побував в Іраку, на одному з кораблів ВМС Канади у Середземному морі тощо.

457

До слова, це не перший візит начальника Генерального штабу ЗС Канади до України. В липні цього року генерал-полковник Джонатан Ванс вже мав можливість оглянути процес підготовки українських підрозділів канадськими військовими фахівцями, а також зустрівся зі своїм українським колегою — начальником Генерального штабу — Головнокомандувачем ЗС України генералом армії України Віктором Муженко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *