ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині гостя накинулась з ножем на власника квартири

|

На Львівщині сусідка в гостях напала з ножем на власника квартири. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУНП у Львівській області.

porizala

У Миколаївське відділення поліції 5 грудня близько першої ночі надійшло повідомлення від чергової медсестри новороздільської лікарні про те, що у медичний заклад з «проникаючим пораненням грудної клітки» доставлено чоловіка, котрого госпіталізували у реанімаційне відділення.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, потерпілий – 42-річний мешканець Нового Роздолу. У той день він та троє його знайомих, серед яких його 30-річна раніше судима сусідка, розпивали у нього у квартирі спиртне. В якийсь момент між власником квартири та гостею виник конфлікт, під час якого жінка кухонним ножем вдарила господаря у груди.

Поліцейські затримали зловмисницю в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для неї міру запобіжного заходу. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею замах на умисне вбивство. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.  Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *