ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові наприкінці листопада відкривається сервісний центр МВС

|

У Львові 29 листопада  відкривається новий сервісний центр МВС. Про це Львівському порталу повідомили сектор персоналу та зв’язків з громадськістю регіонального сервісного центру МВС у Львівській області.

115

Колишнє МРЕВ у Києві перетворилося у двоповерховий сервісний центр МВС, що забезпечений усіма видами необхідного зв’язку. 19 адміністраторів, серед яких нові співробітники, забезпечують якісне надання послуг з реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку транспортних засобів та інших послуг сервісних центрів МВС.

116

«Сервісний центр МВС на Авторинку був одним із найскладніших та найбільш корумпованих. Зараз це просторий та сучасний двоповерховий сервісний центр, оснащений електронною чергою, електронним  інформаційним боксом, у нас є планшет для оцінки якості надання послуг, а також веб-камера, де можна переглянути обслуговування та завантаженість центру. Це вже другий центр у Києві та третій в Україні. Обіцяємо, що такі з’являться скрізь по Україні», – розповідає керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Зараз активні ремонтні роботи ведуться у львівському сервісному центрі МВС, що на вулиці Данила Апостола. Відкриття якого заплановано на 29 листопада цього року. На клієнтів оновленого центру чекатиме повністю оновлений зал у форматі відкритого офісу, де будуть відсутні будь-які віконця чи перегородки між клієнтами та працівниками, оновлена система електронної черги, інформування та послуг, якісний сервіс та клієнтоорієнтований персонал.

Сервісні центри МВС відкрили усі доступи зворотного зв’язку, що дозволяє моніторити роботу сервісних центрів МВС та роз’яснювати громадянам порядок отримання послуг – можна скористатися зручним сайтом, соціальними мережами. А невдовзі запрацює кол-центр.

До кінця року сервісні центри МВС нового зразка з’являться ще у 9 областях України.

Фото: сектор персоналу та зв’язків з громадськістю регіонального сервісного центру МВС у Львівській області.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *