ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині два озера віддали в оренду, ще два – на черзі

|

У середу, 19 жовтня, відбулися земельні торги у формі аукціону з продажу права оренди двох земельних ділянок разом із водними об’єктами на території Ясенівської сільської ради Бродівського району та Вороняцької сільської ради Золочівського району Львівської області. Загальна вартість права оренди – понад 114 тис грн., повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

озеро

За словами директора департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Руслана Гречаника, під час торгів  вартість лоту по земельній ділянці на території Ясенівської сільської ради Бродівського району площею понад 18 га, у тому числі під водним об’єктом більше 7 га, зросла у п’ять разів: стартовий розмір річної орендної плати – 20 тис грн, а ціна продажу лоту – 107 тис грн.

Слід зазначити, що водний об’єкт на території Вороняцької сільської ради Золочівського району площею земельної ділянки понад 5 га, в тому числі під водним об’єктом 4 га, право оренди якого продано на земельному аукціоні, перебуває у незадовільному стані – наявне заростання та замулення водного об’єкта.

“Але це не стало перешкодою для орендаря, який погодився виконати роботи щодо благоустрою та приведення його до належного гідрологічного та санітарного стану”, – повідомив Руслан Гречаник.

Як повідомив Руслан Гречаник, департаментом готується документація на ще два водні об’єкти, право оренди на які невдовзі виставлять на аукціон:

– Земельна ділянка разом із водним об’єктом на території Свитазівської сільської ради (за межами населеного пункту) Сокальського району Львівської області площею 3,4216 га, у тому числі площа водного об’єкта 2,8925 га.

– Земельна ділянка разом із водним об’єктом на території Жужелянської сільської ради (за межами населеного пункту) Сокальського району Львівської області площею 23,8464 га, у тому числі площа водного об’єкта 19,8331 га.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *