ОСТАННІ НОВИНИ

Хто із нардепів Львівщини «протирає штани» у стінах парламенту

|

За даними аналізу результативності голосувань 4 сесії VIII скликання нардепи Львівщини не пасуть задніх. Найменш продуктивними представниками Львівщини виглядають Тарас Батенко, Андрій Антонищак та Володимир Парасюк. Такі дані аналізу результативності голосування опубліковано на сайті Верховної Ради, передає кореспондент Львівського порталу.

187 лупа

П’ятірку депутатів, чиї результативні голосування навіть не досягли 50% ефективності, відкриває усіма шанований син Героя України Романа Шухевича – Юрій Шухевич.

200

Член депутатської фракції Радикальної партії Олега Ляшка, заступник голови Комітету Верховної Ради України у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю активно ходить на засідання сесії, адже був присутній на 86% пленарних засіданнях. Втім ситуація із голосуваннями гірша. Тим не менш колишній український політичний в’язень здійснив 812 результативних голосувань, що дає Юрію Романовичу 47.6% зі 100 можливих.

Ще гірші справи із голосуванням виявилися у Андрія Кота.

201

Член депутатської фракції партії «Блок Петра Порошенка», Член Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин був присутній на 78% пленарних засіданнях. Незважаючи на це результативність голосування ще гірша, аніж у його попередника. Андрій Кіт проголосував всього 719 разів, що становить лише 42.1% від необхідного.

Трійку найгірших законотворців із Львівщини відкриває легендарний активіст Євромайдану Володимир Парасюк.

202

Член Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції встиг натиснути 709 разів. Схоже, що Парасюку краще «героїчно воювати», адже така законотворча активність Володимира сягає лише 41.6% зі 100 необхідних.

Ненайкраща ситуація у нардепа Андрія Антонищака.

203

Член фракції партії «Блок Петра Порошенка» та комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики здійснив всього 688 результативних голосувань. Рівень законотворчої ефективності координатора 1-го батальйону оперативного призначення Національної гвардії України всього 40.3%

Ненайкращою результативністю відзначився також депутат Тарас Батенко. Зі всіх можливих голосувань під час роботи 4 сесії він взяв участь лише у 34,6% голосувань.

204

Голова політради партії «УКРОП» зумів результативно відзначитися всього 590 разів.

П’ятірку законотворців-лідерів за показником результативних голосувань відкриває Лев Підлесецький.

205 Підлесецьк

Маловідомий політик із партії «Самопоміч» увійшов до п’ятірки лідерів результативних голосувань із показником 91.9%. Голова підкомітету з питань електроенергетики та транспортування енергії Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки зумів проголосувати 1568 разів.

За крок до трійки лідерів зупинився Олег Мусій – 92.3%.

206

Позафракційний заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я зумів здійснити 1500 результативних голосувань.

Трійку лідерів відкриває депутат «Народного фронту» Ігор Васюник – 93.7%.

207

Перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань транспорту здійснив 1598 результативних голосувань.

Віце-чемпіоном із законотворчості можна назвати Миколу Величковича – 95.7%.

208

Член фракції «Народний фронт», перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму здійснив 1632 результативні голосування.

Лідером серед депутатів Львівщини став ще один «фронтовик» Михайло Бондар – 97.0%.

209

Голова підкомітету з питань вугільної промисловості Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки зумів результативно проголосувати 1655 разів.

170

Увесь список депутатів Львівщини…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *