ОСТАННІ НОВИНИ

Через виявлений арсенал сучасних боєприпасів відкрили кримінал

|

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом виявлення сучасних боєприпасів у селищі Брюховичі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

1

Наразі правоохоронці з’ясовують їхнє походження, проводяться заходи щодо встановлення осіб причетних до переховування вибухонебезпечних предметів на земельній ділянці неподалік від багатоквартирного житлового будинку.

Як повідомляв Львівський портал, 13 липня на вулиці Львівській у селищі Брюховичі  під час проведення земляних робіт поблизу житлового п’ятиповерхового будинку виявили сім боєприпасів сучасного взірця: постріли до реактивного протитанкового гранатомета РПГ-7.

2

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи, встановлено, що під час проведення робіт по викорчовуванню пеньків дерев на прибудинковій території п’ятиповерхового житлового будинку,  який складається із шести під’їздів, водієм бульдозера на глибині близько одного метра у землі, було виявлено предмет схожий на ручну протитанкову гранату.

Під час огляду місця події спеціалістами-вибухотехніками всього було виявлено сім пострілів до реактивного протитанкового гранатомета РПГ-7 сучасного взірця.

3

Спеціалістами вибухово-технічного відділу виявлені боєприпаси знешкоджені. Їх походження встановлюється.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження  за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) ККУ. Зловмисникам загрожує до семи років тюрми.

Фото: поліція

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *