ОСТАННІ НОВИНИ

Американський інвестор проситиме посольство США захистити його права через свавілля чиновників Львова

|

Блокування будівництва житлового кварталу у Львові, яке забудовник хоче будувати без хабарів, провокує міжнародний скандал. Один із інвесторів – громадянин США, за захистом своїх прав та інтересів звертатиметься у Американську торгово-промислову палату та до посольства США. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив представник інвесторів, співзасновник девелоперської компанії «Моя країна» Тетяна Овчаренко, передає кореспондент Львівського порталу.

1233

За словами Т. Овчаренко, мер Львова заплямував репутацію Львова як відкритого для інвесторів міста.

«Дуже прикро, що Андрій Іванович Садовий заплямував репутацію Львова, як міста відкритого для інвесторів. Ми Будемо відстоювати свої права у суді. Проте до нашого інвестаційного проекту долучені не лише українські інвестори. Один із інвесторів громадянин Сполучених Штатів Америки, який за захистом своїх прав та інтересів звертатиметься у Американську торгово-промислову палату та до посольства США», – зауважила вона.

Водночас вона пригадала заяви першого віце-прем’єр міністра України Степана Кубіва, який у Торонто заявив на весь світ, що «Україна відкрита для інвесторів». Однак у Львові містка влада впровадили «своєрідний сепаратизм у правовому полі», коли усі рішення приймаються за вказівкою міського голови, а не керуючись законодавством України.

«Реакція буде відповідна. У той час коли перший віце-прем’єр міністр України Степан Кубів у Торонто заявляє, яка «Україна відкрита для інвесторів» на прикладі Львова ми бачимо, усю «відкритість». Можливо Україна й стала відкритішою проте Львів із Андрієм Івановичем – ні. Тут абсолютно блокується робота інвесторів… Юліан Чаплінський (головний архітектор Львова – ред.) свідомо порушує діюче законодавство та зловживає службовим становищем в інтересах третіх осіб. Він керується не законодавством, а виключно особистими вказівками мера Львова Андрія Садового. Але потрібно розуміти, що адміністративно-кримінальна відповідальність буде нести також він… Це своєрідний сепаратизм у правовому полі. Андрій Іванович не визнає законів України, а діє за принципом «хочу – не хочу», «подобається – не подобається», «дозволю чи не дозволю» комусь працювати у Львові. Давайте говорити правду і я сподіваюся це стане прикладом для всіх інвесторів та підприємців. Горобець над Львовом не пролетить без дозволу Андрія Садового. Усі рішення приймаються за його вказівкою», – наголосила Тетяна Овчаренко.

Як відомо, забудовники – представники девелоперської компанії «Моя країна» – запрошують мера Львова Андрія Садового та головного архітектора міста Юліана Чаплінського разом пройти перевірку на поліграфі.

Детальніше про пекельний шлях інвестора читайте тут: Як у Садового «зарубують» багатомільйонного інвестора або «Андрій Іванович передумав вам допомагати»

Подивитися відео з зустрічі можна за лінком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *