ОСТАННІ НОВИНИ

Мера Львова і головного архітектора запрошують пройти детектор брехні

|

Забудовники – представники девелоперської компанії «Моя країна» – запрошують мера Львова Андрія Садового та головного архітектора міста Юліана Чаплінського разом пройти перевірку на поліграфі. Про це сьогодні, 23 червня, заявила співзасновник компанії Тетяна Овчаренко на прес-конференції, передає кореспондент Львівського порталу.

детектор

«До нас звернувся Олег Ясінський – офіційний представник у Західному регіоні від Всеукраїнської асоціації поліграфологів.

Ми сьогодні публічно пропонуємо Андрію Садовому та Юліану Чаплінському разом з нами пройти перевірку на детекторі брехні. Це буде справедливо. Нехай Юліан Чаплінський скаже, чи дійсно він блокує нашу роботу з вказівки Андрія Садового? І чи є в цьому політична складова? Ми надішлемо їм лист», – зазначила Т. Овчаренко.

Як повідомив Олег Ясінський, усе що необхідно для проходження тесту, – це згода усіх сторін.

«Ми можемо провести такі дослідження як в рамках кримінального провадження, так і поза рамками провадження. Для цього необхідно дві речі: згода особи, відносно якої буде проводитися таке дослідження, і необхідне сертифіковане обладнання. Друге  у нас є, залишилося отримати згоди осіб.

Ми розуміємо, що в цій ситуації є дві сторони. І можна запропонувати таким чином, щоб одна сторона поставила запитання іншій, а інша – першій. І таким чином ми зможемо отримати усі відповіді і з абсолютною відповідальністю оголосити висновок про правдивість слів тої чи іншої особи», – сказав він.

Повний відеозапис зустрічі можна подивитися тут.

Нагадаємо, що сьогодні представники компанії «Моя країна» розповіли про те, як і чому Львів відкидає інвесторів, які хочуть вкласти у бюджет міста мільйони.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *