ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік, тікаючи від правоохоронців, «загубив» коня

|

На Буковині контрабандисти, втікаючи від прикордонників, покинули 27 ящиків сигарет та коня, яким переправляли тютюн. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС України Західного регіону.

1219

Так, учора в ході патрулювання прикордонники відділу «Красноїльськ» помітили кількох невідомих з пакунками, які йшли через ліс у напрямку кордону. Особи, побачивши прикордонників, намагалися втекти. В 16 ящиках сигарет, які вони втікаючи викидали по дорозі, було 8 тисяч пачок курива. Переслідуючи порушників, прикордонникам довелось здійснити 2 постріли вгору. Одного з втікачів охоронці кордону наздогнали та затримали, він виявися місцевим жителем. На громадянина України складено протоколи за ст. 202, 204-1 КУпАП, справу скеровано до суду.

1218

Крім того, учора на цьому ж напрямку мобільною групою прикордонного загону було виявлено особу, яка горами переводила коня з вантажем 11 пакунків. При спробі затримати порушника, особа здійснила втечу в тил української ділянки. Зараз проводяться його пошуки. Всього правоохоронці нарахувади 5 460 пачок покинутих ним сигарет.

Прикордонними нарядами перевірено вказаний напрямок, ознак порушення кордону не виявлено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *