ОСТАННІ НОВИНИ

На Донеччині під час обстрілів поранили українського військового

|

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовий не загинув. Одного військовослужбовця було поранено на Донецькому напрямку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

АТО

За даними, які оприлюднив сьогодні на щоденному брифінгу речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко, вчора знову спостерігався певний спад бойової активності бойовиків порівняно з минулими тижнями, однак противник й надалі продовжує прицільно обстрілювати українські позиції.

Що стосується Луганського напрямку, тут режим припинення вогню зберігався зразково.

На Донецькому ситуація дещо складніша, ніж позавчора.

«Так, внаслідок прицільного обстрілу зі стрілецької зброї позицій сил АТО в районі Світлодарського водосховища було поранено одного українського військового. Також неспокійно було на захід від Донецького летовища. Там, в районі села Невельське, по українських позиціях ворог випустив 20 мін зі 120-мм міномета. Ще одна ворожа провокація була зафіксована на північних околицях Горлівки», – зазначив Лисенко.

Водночас він зауважив, що бандформування обстріляли з РПГ сили АТО поблизу Мар’їнки.

«Таким чином, вчора на лінії бойового зіткнення було зафіксовано 5 ворожих обстрілів українських позицій», – констатував Лисенко.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *