ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові у власній квартирі мало не згорів дідусь

|

Під час пожежі у одній з львівських квартир вогнеборці врятували життя літньому власнику. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС України у Львівській області.

8

Сьогодні, 2 травня, о 11:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі у Львові по вулиці В.Великого, 46. Займання виникло на кухні у квартирі на 7-му поверсі 9-поверхового житлового будинку.  Дим із помешкання помітили сусіди, які й викликали вогнеборців.

На момент пожежі в квартирі перебував 90-річний власник. Через сильну захаращеність помешкання речима побутового вжитку та побутовим сміттям, пожежа спровокувала інтенсивне виділення токсичних продуктів горіння.

Літній чоловік не міг самостійно покинути задимлену квартиру та потребував допомоги. Кожна хвилини перебування у такому середовищі могла спричинити загибель старенького. Рятувальники оперативно зайшли до помешкання й винесли дідуся на руках із задимленого приміщення на вулицю. Далі його передали медикам для надання подальшої допомоги.

Обставини події та причин и виникнення пожежі встановлюються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *