ОСТАННІ НОВИНИ

Під час обстрілів у зоні АТО шестеро воїнів отримали поранення

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, 6 – отримали поранення. Також 1 військовослужбовець загинув внаслідок ДТП. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

29-03

За словами речника  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Олександра Мотузяника,  на Луганському напрямку противник порушив режим тиші на крайньому сході та заході області – село Болотене Станично-Луганського району та місто Попасна. Обидва обстріли відбулися ввечері, вже після заходу сонця.

Що стосується Донецького напрямку, то тут противник знову застосував ствольну артилерію (152-м гармату). Інцидент стався в Майорську

«Також тривають потужні мінометні обстріли позицій сил АТО – за минулу добу окупанти випустили по наших військах понад 230 мін (рекордна кількість з минулого літа). Основні «гарячі точки» – Світлодарська дуга (сел. Луганське), околиці Горлівки (Зайцеве, Майорськ, Ленінське) та Авдіївка. За інформацією української військової розвідки, на західній околиці Мінерального розгорнуто батарею ворожих установок «Град». В Авдіївці внаслідок ворожого обстрілу поранено цивільного. На окремих ділянках фронту бойові дії перейшли у цілодобовий режим, тому сили АТО регулярно відкривають вогонь у відповідь, щоб припинити агресію НЗФ», – зазначив Мотузяник.

І додав, що відносно спокійно лише на відрізку лінії зіткнення між Горлівкою та Ясинуватою.

Також він наголосив на тому, що за минулу добу на Донецькому напрямку НЗФ здійснили більше 60 обстрілів позицій сил АТО.

«НЗФ порушили режим тиші у Мар’їнці та Широкиному. Всі обстріли були прицільними, тому сили АТО відповідали їм влучним вогнем. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 4 обстріли НЗФ», – зазначив Мотузяник.

Фото: РНБО

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *