ОСТАННІ НОВИНИ

Суд відпустив єдиного підозрюваного у видачі зброї для вбивств на Майдані

|

У Києві єдиний підозрюваний в справі видачі зброї зі складів МВС для розгону Майдану Вийшов на волю. Роман Заворотний вийшов зі СІЗО рівно опівночі. Під виходом на нього чекали авто з рідними та адвокатами, повідомляють місцеві ЗМІ.

438

Раніше Львівський портал повідомляв, що у ніч на 27 березня ймовірно звільнять з-під варти «тітушку» Р. Заворотного. Наразі це єдиний затриманий підозрюваний у справі незаконної передачі зброї МВС для силового розгону Майдану.

«Це саме та справа, по якій проходять співробітники МВС, що на виконання злочинних наказів екс-міністра В. Захарченка видали міліціонерам та тітушкам більше 1,5 тисяч одиниць автоматів АК74У та майже 800 тис. патронів до них», – йдеться у повідомленні активістів Євромайдан SOS.

Активісти переконані, що Апеляційний суд міста Києва застосував давно апробовану технологію затягування справи та майже три місяці визначав її підсудність. І нарешті, коли справу таки передали на розгляд Святошинському суду лишився один день до закінчення тримання під вартою Заворотного. Учора, 26 березня, був єдиний день, коли суддя Святошинського суду В.Жмуть могла розглянути цю справу та продовжити тримання під вартою Р.Заворотного, але вона відмовилася це робити…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *