ОСТАННІ НОВИНИ

Україна отримає кошти на розвиток транспорту

|

Україна отримає 3,7 мільйона євро від ЄС на розвиток транспорту. Про це повідомляє Українська правда.

транспорт

В Україні розпочинається проект технічної допомоги Європейського Союзу «Підтримка імплементації Угоди про асоціацію та Національної транспортної стратегії» на суму 3,74 млн євро, розрахований на 2016-2018 роки.

Проект сприятиме гармонізації законодавства та модернізації транспортного сектору України, відповідно до наших зобов’язань за Угодою про асоціацію з ЄС. Допомога європейської сторони дозволить оновити Національну транспортну стратегію України, привести її у відповідність до стандартів ЄС.

Передбачається, що українська сторона має адаптувати, імплементувати та застосувати п’ять пріоритетних директив і регламентів ЄС у транспортному секторі, підвищити кваліфікацію персоналу, зміцнити співпрацю з європейськими транспортними агентствами, забезпечити правове регулювання мультимодальних перевезень.

Крім того Україна повинна підвищити прозорість та ефективність державного управління у транспортному секторі, наблизити політику, пов’язану з розвитком національної транспортної мережі, до транспортної політики ЄС.

Фото: ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *