ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці Брюхович, Винник та Рудно не можуть брати участь у виборах мера Львова, – Куйбіда

|

Екс-мер Львова Василь Куйбіда вважає нелогічним те, що мешканці Винник, Рудно та Брюхович беруть участь у виборах міського голови Львова. Про це інформує кореспондент Львівського порталу.

235603

«Коли я був міським головою Львова, то намагався зробити нові межі і в такий спосіб дати перспективи розвитку міста. Львів затиснений існуючими межами забудови. Тоді я працював з кожною сільською радою та головою, погоджуючи з ними їхнє входження у межі території міста. Ми провели всі потрібні кроки, пройшли обласну раду, але у Верховній Раді не затвердили його, тому що один з голів вже після мого відходу з посади відкликав свій підпис…», – розповів Василь Куйбіда.

Екс-міський голова Львова наголосив на тому, що нові межі конче потрібні місту. «Відповідно до постанови президії Верховної Ради Винники, Рудно та Брюховичі підпорядковуються Львівській міській раді. А це суперечить ЗУ «Про місцеве самоврядування». Тому нема ніякої логіки в тому, що ці громади беруть участь у виборах Львівської міської ради та мера міста», – зазначив Василь Куйбіда.

Фото: tsn.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *