ОСТАННІ НОВИНИ

Програма «Дитячий тренер» роздасть грошові винагороди найкращим спортивним наставникам Львова

|

Прийом документів по програмі «Дитячий тренер» продовжено до 30 вересня 2015 року. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міської ради.

trener

Відповідно до програми сто кращих тренерів Львова, які працюють з дітьми та молоддю до 18 років, отримають разову грошову винагороду по 25 тис. грн. Для участі у Програмі можуть подаватися як самі тренери, так і бути висунутими від спортивних клубів чи федерацій. Після 30 вересня комісія, в яку входитимуть як представники департаменту гуманітарної політики, так і депутати міської ради та представники спортивного середовища міста, оголосить переможців цієї програми у 2015 році.

Пакети документів слід подавати через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Львівської міської ради.

«Зараз склалася негативна динаміка, коли молоді тренери йдуть працювати не за фахом або у приватні тренажерні зали. В підсумку ми маємо багато тренерів пенсійного віку і мало молодих тренерів, котрі б ішли працювати з дітьми. Цю програму ми розробили спільно з лідерами спортивного середовища аби створити більш сприятливі умови для спортивних тренерів, які працюють з дітьми, адже все, що ми вкладемо в дитячий спорт сьогодні – принесе спортивний успіх для нашого міста і країни вже завтра», -сказав начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер.

Сама програма розпрацьовувалася управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР спільно з лідерами спортивного середовища, керівниками фізкультурно-спортивних товариств, Львівським державним університетом фізичної культури та постійною депутатською комісією молодіжної політики, спорту та оздоровлення.

Серед критеріїв, по яких будуть визначатися переможці програми, основними є такі як: вища профільна освіта тренера за спеціалізацією фізична культура і спорт, кількість дітей та секцій, з якими працює тренер, а також участь і перемога вихованців тренера у змаганнях різного рівня та організація та участь самого тренера у змаганнях та заходах як приклад для наслідування.

Ознайомитися з переліком документів та завантажити бланк заяви можна за посиланням.

Фото: igrobloger.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *