ОСТАННІ НОВИНИ

Росіянин намагався незаконно вивести з України двох дівчат

|

На ділянці Луганського прикордонного загону співробітники Держприкордонслужби у взаємодії з працівниками МВС в Луганській області завадили спробі незаконного переправлення осіб через державний кордон України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби України.

peretyn-kordonu

Зокрема вчора, 7 вересня, правоохоронці затримали громадянина Росії, який намагався незаконно перетнути державний кордон поза пунктом пропуску. Разом з чоловікам прямували дві 24- та 21-літні громадянки України.

В ході проведення фільтраційних та перевірочних заходів було встановлено, що в діях громадянина Росії вбачаються ознаки злочину передбаченого ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України». Проінформовано співробітників  СБУ України в Луганській області.

Крім того співробітниками ВБЗТПЛ МВС України в Луганській області встановлюється можлива причетність громадянина РФ до скоєння злочину передбаченого ст. 303 ККУ «Сутенерство або втягнення особи до заняття проституцією».

Фото: ostarbeiter.vn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *