ОСТАННІ НОВИНИ

Поляк намагався провезти через кордон заборонені товари

|

У пункті пропуску «Шегині», сьогодні, 4 вересня, працівники Львівської митниці ДФС припинили спробу незаконного ввезення в Україну заборонених товарів, а саме 4 ножів в пластикових піхвах з надписом на лезі «Glock made in Austria 78». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі управління ДФС у Львівській області.

ніж

Незаконне переміщення вказаних товарів здійснювалось автомобілем марки «Chrysler Voyager» під керуванням громадянина Польщі, який для перетину кордону обрав смугу руху спрощеного контролю «зелений коридор». Однак, під час проведення візуального огляду транспортного засобу, в митників виникла підозра щодо наявності в ньому товарів, які підлягають митному оформленню та оподаткуванню, та товарів, які заборонені чи обмежені до переміщення через митний кордон України.

В зв’язку з цим автомобіль було переведено на спеціально відведений майданчик для проведення митного огляду, в ході проведення якого в багажному відділені було виявлено зазначені товари. Під час усного опитування вказаний громадянин не повідомив про наявність таких товарів, проте визнав себе їх власником.

За даним фактом складено протокол про порушення митних правил, передбачених ст.471 Митного кодексу України.

Фото:sport.gentside.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *