ОСТАННІ НОВИНИ

До України з-за кордону привезли 22 тонни гуманітарного вантажу

|

Учора, 3 вересня, співробітники Держприкордонслужби на державному кордоні та лінії розмежування оформили 5 вантажних автомобілів та мікроавтобус з гуманітарними вантажами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби України.

гуманітарка

Зокрема прикордонники Мостиського загону у  пункті пропуску «Краковець»  оформили 3 автомобілі з вантажами гуманітарного призначення, які прибули  із міста Гродшермер (Нідерланди). Вантажівками перевозився одяг, взуття, меблі, побутова техніка та іграшки(б/у) загальною вагою понад  15 тонн.

Також учора на в’їзд в Україну через цей пункт пропуску прослідував вантажний автомобіль «ДАФ» з вантажем гуманітарного призначення (б/у меблі, побутова речі та техніка) загальною вагою майже 6 тонн. Вантаж прибув із  міста Бамдерг (Німеччина).

У пункті пропуску «Тиса» прикордонники Чопського загону оформили мікроавтобус «Мерседес» з міста Поггерсдорф (Австрія). Транспортним засобом перевозились меблі, побутова техніка, іграшки, ліжка, засоби гігієни загальною вагою близько 1 тонни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *