ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській опері виступлять зірки Угорської оперети

|

До Львова в рамках туру Україною 21 вересня завітають зірки Угорської оперети. Гала-концерт «Королівська Оперета» відбудеться на сцені Львівської опери. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

оперета

«Королівська Оперета» – це три блискучі світові імені, три зіркові композитори, які творили в цьому веселому, легкому, розважальному жанрі: Йоганн Штраус, Франц Легар та Імре Кальман. Відтак 21 вересня зі сцени Львівської опери прозвучать відомі на весь світ арії та дуети з популярних оперет, зокрема «Графиня Маріца», «Королева чардашу» («Сільва»), «Баядера», «Принцеса цирку» І. Кальмана, «Циганська любов» та «Весела вдова» Ф. Легара та інших.

Зірковий репертуар – зіркові солісти Угорської оперети: Zsuzsa Kalocsai (сопрано,примадонна Угорської оперети), Vоrоs Edit (сопрано), Domoszlai Sаndor (тенор), Kаroly Peller (буффо, комік), Szivia Szende (сопрано, субретка)… Виступатимуть вони у супроводі Оркестру угорських циган і кордебалету Угорської оперети. Диригує цим оркестром Vilmos Lakatos – музикант із династії  Лакатошів, перша скрипка Національного оркестру Угорщини. Ефектні циганські інтонації у виконанні цього скрипаля зривають овації і захоплення публіки у всьому світі.

Загалом колектив, який привезе з Угорщини до України «Королівську Оперету», налічує шість десятків артистів. 21 вересня у Львівський опері вони створять для поціновувачів оперети справжнє свято, сповнене музичних шедеврів, потужних голосів, виконавської майстерності і яскравих костюмів.

Фото: cultprostir.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *