ОСТАННІ НОВИНИ

На «Кубку Лева» вболівальник побачить багато хороших матчів, - Ян Сух

|

Головний тренер ВК «Барком-Кажани» Ян Сух поділився своїми очікуваннями від престижного міжнародного турніру «Кубка Лева», який у п’ятницю, 4 вересня, стартує в палаці спорту «Галичина» у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ВК «Барком-Кажани».

such

«Задоволений тим як команда підготувалася до «Кубку Лева». Два місяці хлопці важко працювали. На щастя, наші збори пройшли усі. Гравці виконали великий об’єм роботи,
особливо фізичної. Можливо, деякі гравці втомлені, але так має бути. Можу сказати, що на «Кубку Лева» ми ще не гратимемо так, як у чемпіонаті України, однак до своєї гри будемо наближатися», – каже польський фахівець Ян Сух.

У «Барком-Кажани» команді є 16 гравців. Тренер хоче, щоб на турнірі зіграли усі. Тим більше з такими суперниками, які приїдуть до Львова. На кожну позицію у нашій команді є по 2 гравці. Хлопці старатимуться, адже схочуть довести свою профпридатність.

«Фаворитами «Кубка Лева» вважаю харківський «Локомотив» та польський «Слєпск Сувалки». «Барком-Кажани» фаворитами не будуть, нам буде важко, але постараємося за щось зачепитися. Перший матч ми граємо проти «Локомотива» о 18:00, а відтак у нас буде можливість подивитися гру харків’ян зранку та підібрати необхідну тактику на гру. Впевнений у тому, що вболівальник на «Кубку Лева» побачить багато хороших
матчів», – сказав Ян Сух.

Нагадаємо, міжнародний турнір з волейболу «Кубок Лева» відбудеться у Львові в палаці спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8) з 4 по 6 вересня. Участь у турнірі візьмуть п’ять команд: львівські «Кажани», харківський «Локомотив», польські «Кампер-Вишков» та «Слєпск Сувалки», а також румунська команда «П’ятранямц». Для львівських «Кажанів», як і для інших команд, «Кубок Лева» стане одним з етапів підготовки до національного чемпіонату.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *