ОСТАННІ НОВИНИ

Отруєння у таборі. Кількість госпіталізованих дітей зростає

|

До лікарні потрапило вже 25 осіб, які відпочивали у дитячій туристичній базі «Карпати», яка належить комунальному закладу Львівської обласної ради «Львівському обласному центру краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді» в селі Кам’янка Сколівського району. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Департаменту з питань цивільного захисту ЛОДА.

Отруєння діти

За даними відомства, серед госпіталізованих один дорослий, решта ж діти від 10 до 16 років. Хворих доставляють до інфекційного відділення Сколівської ЦРЛ від 30 червня. Попередній діагноз госпіталізованих  – «гостра кишкова інфекція», «гастроентереколіт невстановленої етіології».

На Сьогоднішній ранок в інфекційному відділенні стані середнього та легкого ступеню важкості перебуває 22 дитини. Водночас учора, 1 липні, трьох осіб виписали з лікарні на їхню вимогу.

Потерпілим пацієнтам в стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів.

Причина отруєння встановлюється. Протиепідемічні заходи продовжуються.

Як раніше повідомляв Львівський портал, винним у масовому отруєнні дітей табору світить три роки тюрми.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *