ОСТАННІ НОВИНИ

Ставленик нардепа Парасюка – начальник Жовківської міліції не справляється зі своїми обов’язками

|

Як повідомляє Національна революція, 23 червня на сесії Дублянської міської ради Жовківського району депутати розглянули питання «Щодо зростання злочинності та бездіяльності правоохоронних органів».

Депутати констатували, що протягом останнього місяця у Дублянах почастішали крадіжки. Обкрадають горища, підвали, квартири. Відтак щотижня трапляється якесь ЧП, – зазначають депутати. Крадуть все підряд, і люди не знають, що мають робити.

Тому депутати вирішили заслухати на черговому засіданні сесії новопризначеного начальника міліції Жовківського району Олександра Гостищева, щоб він розповів про те, скільки за період його роботи розкрито крадіжок і т.д.

Нагадаємо, що саме парламентар Володимир Парасюк рекомендував і лобіював Олександра Гостищева на цю посаду.

Окрім того, на сесії депутати підняли питання про те, що люди звертаються за допомогою на номери міліції, а вона не відповідає. Тому зважаючи на бездіяльність міліції, депутати пропонували створити народну дружину, яка могла б захистити від злочинців, якщо цього не роблять правоохоронців ,які зобов’язані це робити, передає видання «Жовківчанка».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *