ОСТАННІ НОВИНИ

Міноборони спочатку поховало бійця-розвідника, а тепер не хоче визнати його живим  

|

боєць ЗСУ

Народний депутат України Борис Філатов у соціальній мережі Facebook опублікував пост про бійця ЗСУ Женю, якого Міністерство оборони оголосило загиблим, та насправді хлопець живий і вимагає від держави такого ж визнання.

«Його звати Женя. Він – розвідник ЗСУ і справжній герой. Він загинув смертю хоробрих, хоча насправді він живий. Євгена важко поранило 1 вересня 2014 року осколком в грудну клітку. 5 вересня 2014 року Міністерство Оборони оголосило його загиблим і навіть (! ) представило до посмертної нагороди. Євген внесений до списків загиблих і весь цей час доводить, що він… живий. Перебуваючи на лікуванні в дніпропетровському госпіталі, він через командирів, через переписку з МО і Генштабом, намагається викреслити себе зі списків загиблих», – написав Філатов.

Філатов також розповів, що 23 березня боєць відвідав Міноборони особисто, проте «військова бюрократія вже півроку не бажає вважати його живим, а тому він не отримує жодних виплат і не є учасником бойових дій. Його немає. Тому що за документами він – мертвий».

«У приватних бесідах Женя каже, що якщо державі так важко за півроку виправити помилку в документах, то йому простіше взяти гранату і кинути її у владні кабінети», – написав Філатов.

Фото: Борис Філатов

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *