ОСТАННІ НОВИНИ

Росіянин поцупив норкову шубу і пошив із неї чохли для «дев’ятки»

|

Мешканець російського Кемерово викрав у своїх знайомих норкову шубу і прикрасив нею салон свого автомобіля, пошивши чохли.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС Росії в Кемеровській області, передає Вголос.

За даними поліції, вартість украденої шуби становить 70 тис. руб. (17 тис. грн). Чоловік викрав її з квартири жительки міста. Вона із чоловіком та їхнім знайомим розпивала спиртні напої. Коли всі вночі заснули, зловмисник поїхав у таксі.

Оперативники встановили, що коли гість покидав чужу квартиру, в його руках нічого не було, проте в автомобіль таксі він сідав уже з пакетом, в якому була вкрадена шуба.

Як з’ясувалося, вночі чоловік вийшов покурити на балкон, де побачив дорогий хутряний виріб. Він скинув шубу з вікна квартири, розташованої на 9 поверсі, після чого спустився вниз, підібрав украдене й поїхав додому.

Затриманий планував продати дорогий хутряний виріб, але не знайшов покупця. Тоді він пошив із шуби чохли для сидінь свого ВАЗ-2114.

 

Зазначають, що зловмисником виявився 49-річний чоловік, який уже має дві судимості за незаконний обіг наркотиків. Тепер проти нього порушено кримінальну справу за крадіжку, вчинену у великому розмірі. Йому світить 6 років позбавлення волі.

Автомобільні чохли з хутра норки поліцейські вилучили.