ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ затримала «зірку» антиукраїнських роликів гастролершу Ципко

|

Героїню численних відеороликів антиукраїнського характеру Марію Ципко заарештувала Служба безпеки України, передає  sled.net.

Про це повідомив в соцмережах «новоросієць» Кирило Фролов, передає видання “Вести”.

За словами Фролова, Ципко брала участь в акції сил “ДНР” і “ЛНР” щодо підняття військового духу за допомогою привезеної екс-прем`єром самопроголошеної “Донецької народної республіки” Бородаєм Тихвінської ікони.

Разом з іконою активістка і була затримана по дорозі з Донецька до Луганська.

 

“Після того, як у Донецьку святиня обійшла бойові укріплення і пройшла з Хресним Ходом по Донецьку, армія” ДНР “відправила її в Луганськ – піднімати дух і православну віру землі донських козаків .

 

«Ікону супроводжували бійці Руської Православної Армії – член Корпорації православного дії Максим Марков і Марія Ципко … Дорогою з Донецька до Луганська чудотворна ікона і супроводжуючі її православні ревнителі “Новоросії” Святої Русі опинилися під арештом СБУ», – написав Фролов.

 

Раніше Марія Ципко потрапляла в поле зору прокуратури та міліції у справі про шахрайство. Журналістам жінка представлялася мешканкою Донбасу, біженкою з Києва та Одеси. Насправді Марія Ципко родом з Кривого Рогу.

Однією з її останніх була роль жертви обстрілу зі Слов`янська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *