ОСТАННІ НОВИНИ

Якою буде погода в Україні завтра

|

У вівторок в Україні переважатиме хмарна погода з проясненнями. На більшій частині країни очікується дощова погода з грозою. У північних, місцями в центральних областях і в Криму опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме +7…+22 градуси, вдень +18…+26. Вітер змінний, переважно південно-східний та східний, 1-7 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями, на більшій частині регіону буде дощова погода з грозою. Температура повітря вночі опуститися до +7…+12 градусів, удень стовпчики покажуть +18…+25. Вітер змінних напрямків, 1-4 м/с, повідомляє кореспондент Львівського порталу з посиланням на Синоптик.

У Карпатах – хмарно, в регіоні ввечері, можливо, пройде невеликий дощ. Температура повітря вночі до +9, вдень – до +21 градуса. Вітер змінний, 1-3 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні висока ймовірність дощу з грозою. Вночі стовпчики термометрів покажуть +9…+14 градусів, удень – до +22…+25. Вітер змінних напрямків, 1-5 м/с.

У північних областях буде хмарна погода з проясненнями. У регіоні очікуються суха погода. Вночі термометри покажуть до +7…+11, вдень температура – від +20 до +22 градусів. Вітер переважно східний, 1-5м/с.

У південних областях – мінлива хмарність, у регіоні буде переважати дощова погода з грозою. Вночі стовпчики термометрів покажуть +12…+19 градусів, удень повітря прогріється до +21…+27. Вітер північно-східний, 2-7 м/с.

У Криму прогнозується сонячна погода. На півострові без опадів. Уночі температура повітря буде коливатися в межах +13…+20 градусів. Денна температура повітря складе від +23 до +26. Вітер змінних напрямків, 1-6 м/с.

У східних областях – мінлива хмарність. У регіоні висока ймовірність дощу. Вночі температура повітря +10…+15 градусів, денна становитиме +22…+25. Вітер північно-східний, 1-5 м/с.

 Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *