ОСТАННІ НОВИНИ

За хабар засуджено інспектора податкової

|

Працівника податкової інспекції у Сихівському районі Львова засуджено за отримання 1,8 тис. доларів США неправомірної вигоди. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва прокуратури області Сихівським районним судом Львова до кримінальної відповідальності притягнуто головного державного податкового ревізора-інспектора відділу перевірок платників податків Державної податкової інспекції у Сихівському районі Львова Головного Управління Міндоходів у Львівській області.

Під час судового розгляду встановлено, що зазначений ревізор у ході проведення перевірки приватного підприємства, в порушення вимог антикорупційного законодавства одержала неправомірну вигоду в сумі 1 800 доларів США за те, що не буде ініціювати призначення зустрічних перевірок по підприємству. Крім того, обіцяла пришвидшити формування та надання акту перевірки для подальшого отримання позитивного рішення про припинення діяльності підприємства.

Корупціонерку визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.368 КК України, призначено покарання в межах санкції статті з позбавленням права обіймати посади в органах міністерства доходів і зборів строком на 2 роки.

 

          

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *