ОСТАННІ НОВИНИ

За тиждень стане відомо, скільки грошей виділять депутати для батальйону «Львів»

|

Львівська облдержадміністрація розробила та подала на розгляд профільним комісіям  Львівської обласної  ради проект Програми для матеріально-технічного забезпечення батальйону патрульної служби міліції особового призначення «Львів». Про це сьогодні, 10 червня, під час тематичної  наради повідомив директор департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Олексій Титаренко, інформує Львівський портал пресс-служба ЛОДА.

За словами О.Титаренка, дана  Програма передбачає виділення коштів з обласного бюджету на засоби особистої безпеки бійців батальйону, які нестимуть службу у східних областях нашої держави.

Водночас Йосиф Ситник підкреслив, що кошти, які будуть закладені в програмі,  мають бути використані максимально ефективно.

«Ми повинні прослідкувати, аби закупити  сертифіковані бронежилети та каски високої якості, які гарантуватимуть безпеку життя нашим військовим», – наголосив Й.Ситник.

Нагадаємо, 6 червня  до голови Львівської облдержадміністрації Ірини Сех звернулися командир батальйону патрульної служби міліції особового призначення «Львів» старший лейтенант міліції Ігор Вольський та заступник командира батальйону з кадрових питань Василь Соломійчук з проханням допомогти у закупівлі засобів особистої безпеки особового складу батальйону – бронежилетів та касок.

За підсумком зустрічі Ірина Сех доручила терміново напрацювати Програму для матеріально-технічного забезпечення батальйону патрульної служби міліції особового призначення «Львів», аби вже 17червня вона була розглянута на сесії обласної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *