ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині виявили 18 порушень вимог земельного законодавства

|

Державними інспекторами Управління з контролю за використанням та охороною земель було  проведено 17 перевірок дотримання вимог земельного законодавства при використанні та охороні земель, в результаті чого, виявлено 18 порушень, з них 8 повторно. Про це Львівський портал повідомили в прес-службі Державної інспекції сільського господарства в Львівській області.

Перевірку здійснювали протягом періоду з 14.02 по 20.02 2014 року. На усунення виявлених порушень вимог земельного законодавства видано 17 обов’язкових до виконання приписів. Складено 8 протоколів про адміністративні правопорушення, винесено 6 постанов про накладання адміністративних стягнень на суму 2 125 грн.

Працівниками Держсільгоспінспекції було здійснено 1 розрахунок передбачуваного розміру шкоди, заподіяної внаслідок самовільного зайняття земельних ділянок, використання земельних ділянок не за цільовим призначенням, зняттям ґрунтового покриву (родючого шару ґрунту) без спеціального дозволу, на загальну суму 979,44 гривень.

За вищевказаний період до Управління надійшло на розгляд та виконання 55 листів, з них: 20 вимоги органів прокуратури, 5 звернень громадян, 29 звернень від інших організацій та відомств.

Розглянуто 29 листів, в тому числі 10 вимог прокуратури, 19 звернень громадян та юридичних осіб.

Направлено 4 клопотання до органів місцевого самоврядування та виконавчої влади для вжиття заходів, щодо виявлених порушень вимог земельного законодавства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *