ОСТАННІ НОВИНИ

Учасники Євромайдану побили рекорд України з масового виконання гімну

|

Учасники столичного Євромайдану потрапили до Книги рекордів України за найбільш масове виконання національного гімну – 200 тис. осіб. Як передає кореспондент «Коментарів», про це було оголошено в рамках Народного віче на Майдані Незалежності .

«Всі ви – герої, який встановили тут багато рекордів, які не можна просто підрахувати. Але є один рекорд, який ми підрахували – рекорд виконання національного гімну людьми, яких зібралося понад 200 тисяч», – сказав експерт Книги рекордів України.

 На його думку, також український народ встановив ще один значимий рекорд – формування громадянського суспільства в найбільш короткі терміни.

Сертифікат, що підтверджує співочий рекорд Євромайдану, вручено «живому символу» акції – Руслані.

Однак сама співачка запропонувала передати цей сертифікат студентам, які стояли на Майдані вночі 30 листопада. «Я, в першу чергу, хочу віддати цей сертифікат тим студентам, які стояли тут в ту ніч – 30 листопада, і я хочу віддати цей сертифікат всім тим хлопцям і дівчатам, які, виконуючи гімн під стелою, відстоювали просту людську гідність», – сказала Руслана .

Нагадаємо, сьогодні на Майдані Незалежності проходить чергове Народне віче. На сцені виступають лідери опозиції, а також зарубіжні гості.

Крім того, очікуються виступи українських гуртів ТНМК, Мотор´ролла, KOZAKsystem, «Гайдамаки», «Ролекс» , «Крамбамбуля», а також виконавців Тараса Чубая, Марічки Бурмаки, Ніни та Антоніни Матвієнко, Арсена Мірзояна.

Фото: Коментарі 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *