ОСТАННІ НОВИНИ

Львівську журналістку покликали на допит о другій ночі

|

Цієї ночі о 2 год. до львівської журналістки, активістки Громадського сектору ЄвроМайдану Василини Думан зателефонував невідомий і повідомив, що вона має з’явитися на допит. Про це вона написала на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

«Спочатку я не дуже добре його чула, тому попросила написати SMS, мовляв у повідомленні представтеся і скажіть, чим я вам можу бути корисна. На що чоловік відповів мені щось на зразок «буде корисно, щоб ти трохи воздух випустила». Я була шокована, тому подумала, що це якийсь телефонний хам. Сказала, що нічого не чую, і кинула слухавку», – розповіла журналістка.

Однак за деякий час чоловік зателефонував знову.

«Цього разу він представився як старший сержант і повідомив, що я маю з’явитися на допит. На жаль, я не запам’ятала ПІБ і місце допиту, але це напевно Львів. Мені було справді погано його чути, адже я була на Майдані. Однак на слово допит зреагувала  фразою, що на допит повісткою запрошують і не по телефону, адже подзвонити і представитись сержантом може будь-хто. На це він сказав, щоб я чекала повістку», – розповіла Василина Думан.

Чому її викликають на допит, їй невідомо.

Додамо, що журналістка Василина Думан очолює креативний відділ Громадського сектору ЄвроМайдану.

Galinfo  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *