ОСТАННІ НОВИНИ

Усе про ОСББ можна тепер дізнатися із брошури

|

Усі охочі тепер можуть ознайомитись із найцікавішою інформацією, яка була озвучена у Львові під час зібрання представників ОСББ та управлінських компаній з усієї України в жовтні цього року у Львові. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Створення ОСББ в Україні на сьогодні залишається найкращим шляхом реформування житлово-комунальної сфери України. Такий тип управління спільною власністю дозволяє мешканцям не лише прозоро та ефективно витрачати власні кошти, а й збільшувати енергоефективність будинків, інвестуючи у власне майбутнє.

Утворення сприятливих умов для функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків в реаліях сучасної України є надважливим кроком для усієї держави, тож цьогорічний 4-ий Всеукраїнський форум ОСББ – чергова спроба, шляхом об’єднання зусиль, дискусій та обговорень, змінити стан речей на краще: внести пропозиції для зміни та оптимізації законодавства, поширити власний успішний досвід, популяризувати створення ОСББ.

У виданні висвітлено найактуальніші дані, що стосуються функціонування ОСББ, які стануть корисними як досвідченим головам об’єднань, так і тим, хто лише планує його створити. Друковане видання можна отримати у Львівській міській раді у Центрі надання адміністративних послуг, Ресурсному центрі для ОСББ та Інституту міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *