ОСТАННІ НОВИНИ

Вже завтра Азарову можуть сказати "до побачення"

|

Голова Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Давид Жванія прогнозує, що завтра парламент проголосує за відставку Кабінету міністрів. Про це він сказав журналістам після засідання Комітету, передає кореспондент УНН.

“Я думаю, що проблем щодо відставки уряду в парламенті немає. Я впевнений, що завтра це питання буде поставлено (на голосування – ред.) . Я впевнений, що пан Рибак буде витримувати позицію спікера усього парламенту. Я впевнений, що у всіх здоровий глузд підказує, що єдиний легітимний сьогодні орган в країні – це Верховна Рада і вона повинна виконати свою функцію. Тут відповідальність така, що в першу чергу ми сьогодні дотримались, як Комітет, не лише Конституції, а й Регламенту Ради”, – сказав Д.Жванія.

Водночас на питання, хто з нардепів (Від фракції ПР- ред.) може віддати свої голоси за постанову щодо відставки уряду, він не сказав, хто це може бути. “Але їх буде достатньо для того, що рішення буде прийнято”, – сказав нардеп.

Водночас на уточнююче питання, чи це буде 20, чи 30 парламентарів, Д,Жванія наголосив: “Думаю, що набагато більше”.

Ймовірність голосування відставки не виключає лідер “УДАРу” Віталій Кличко. “Завтра ВР розгляне законопроект щодо недовіри Кабміну”, – заявив він на брифінгу.

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *