ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівводоканал» уже звітує про перманентне закриття каналізаційних та водопровідних колодязів

|

Як повідомили у ЛМКП «Львівводоканал», від початку цього року було повторно закрито 465 каналізаційних колодязів. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«Це щонайменша кількість  люків, які було викрадено від початку цього року, бо їх крадуть майже щоденно. Кришки встановлюємо поліетиленові, чавунні, а також бетонні. У нас на складі постійно є люки. І якщо надходить інформація по крадіжку, то наші служби виїжджають на місце і закривають відкриті колодязі.

У минулий вівторок ми замовили ще 100 люків, які зараз в дорозі від фірми-виробника. Ми постійно поповнюємо наш запас. На сьогодні до нас надійшло 9 дзвінків щодо викрадених люків, які належать нам. Наші служби працюють над закриттям відкритих колодязів», – зазначили у ЛМКП «Львівводоканал».

За фактами крадіжок ЛМКП «Львівводоканал» звертається у міліцію.

«За нашою інформацією, у квітні по гарячих слідах після нашого звернення за крадіжку люків були затримані двоє безробітних, батько та син. У них вилучили 6 люків, які вони вкрали на вул.Пасічній», – зазначили у ЛМКП «Львівводоканал».

Нагадаємо, на балансі ЛМКП «Львівводоканал» є понад 20 тис. водопровідних та каналізаційних колодязів, накритих люками. Середня ціна нового люка коливається  від 660 до 1500 грн.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *