ОСТАННІ НОВИНИ

Дитину в каналізації шукають 50 рятувальників: на місці мало не загинув батько

|

У Львові тривають пошуки дитини, яка впала у каналізаційний люк. До пошуків залучено понад 50 рятувальників. Про це «Львівському порталу» повідомив речник головного управління ДСНС у Львівській області Павло Василенко.

За словами П. Василенка, інцидент трапився сьогодні близько 11-ї години дня. Наразі активно обстежують виходи колекторів в мікрорайоні Левандівка. На ключових точках каналізаційної мережі розставленні пости.

Свідки події розповіли, що за дитиною в колектор стрибнув й батько. Працівники ДСНС чоловіка врятували, однак хлопчика не можуть знайти досі.

Стало також відомо, що рятувальники використовують кисневі апарати, оскільки в колекторі можна перебувати тільки в протигазі.

Колектор, в який провалився хлопчик, пролягає на глибині 5 метрів.

Нагадаємо, що на вул. Широкій біля будинку №86 у каналізаційний люк впав хлопчик. Дитині приблизно 2,5 роки. Він гуляв з бабусею. До пошуку залучені усі служби міста.

Як інформує прес-служба ЛОДА, рятувальниками перевірено три ділянки колектору загальною довжиною 330 м. Обстеження каналізаційного колектора триває.

Відповідно до схеми виходу каналізації на поверхню виставлені чотири пости: на вул. Винниця, Торф’яна, Липинського В. та поблизу 7-ої каналізаційної насосної станції очисних споруд ЛМКП «Львівводоканал».

Фото: Radio24.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *